Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ a ya son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur

Bu haber kez okundu.

Akın’dan Resmi Gazete Açıklaması!

“Kanunda, Milat 24 Ocak 2020 Olarak Düzeltilmelidir!”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın 15 Temmuz tarihli Resmi Gazete’de 3. Maddede yayınlanan madde hakkında açıklamada bulundu.

Akın, 24 Ocak depreminde hak sahipliği alamayan ağır hasarlı dairelere sahip vatandaşların olduğunu belirterek; “Kanunda, Milat 24 Ocak 2020 olarak düzeltilmelidir” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada;

*24 OCAK DEPREMİNDE HAK SAHİPLİĞİ ALAMAYAN AĞIR HASARLI DAİRELERE SAHİP HEMŞERİLERİMİZ VAR

 “15 Temmuz 2023 tarihli 32249 saylı Resmi Gazete’de 3. Maddede yayınlanan geçici maddeye göre, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde, evleri, dükkânları, ahırları yıkılan, ağır hasar alan afetzedelere hibe ve kredi verilecektir. Şunu hatırlatmak istiyorum ki 24 Ocak depreminde hak sahipliği alamayan ağır hasarlı dairelere sahip hemşerilerimiz var.”

* MİLLETVEKİLLERİNİ, BÜROKRATLARINI KONUYLA İLGİLENMELERİNİ İSTİRHAM EDİYORUM.

“Bu hemşerilerimizin bu kredi imkânından faydalanması ve kentsel dönüşüme hız verilmesi açısından kanun maddesinde milat 6 Şubat 2023 değil 24 Ocak 2020 alınmalıdır. Elazığ Milletvekillerinin bu maddeler hazırlanırken orada olmaları ve bunu dikkate almaları gerektiği kanaatini taşıyorum. Hemşerilerimizin yararına olan bu konuda İlimizin tüm milletvekillerini, bürokratlarını konuyla ilgilenmelerini istirham ediyorum. Kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol