Öne Çıkanlar yerelhaber elazığ haber elazığsonhaber elazığhaber elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

Alacakaya Hazır ve Kararlı

Milletvekili KELEŞ, Alacakaya'nın esnafları ve vatandaşları ile yaptığı görüşmelerde onların istek ve taleplerini dinleyerek, çözüm yolları noktasında önemli istişarelerde bulundu. İlçenin can damarı olan esnaflara hayırlı ve bol kazançlar dileyen KELEŞ, güleryüzlü ve hoşsohbet karşılamaları için teşekkürlerini iletti.

ALACAKAYA HAZIR VE KARARLI

Alacakaya ziyaretleri kapsamında, AK Parti Alacakaya İlçe Başkanı Sayın Mehmet Erol, Alacakaya Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Sayın Başaran Yaşlı ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret eden Milletvekili KELEŞ, burada dava ve yol arkadaşları ile bir araya geldi. "Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla çalışan teşkilat üyelerine kolaylıklar dileyen KELEŞ, Alacakaya'nın hazır ve kararlı olduğunu vurguladı.

SAMİMİ HALK MUTLU ETTİ

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ’in Alacakaya ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler, yerel esnaflar ve vatandaşlarla yapılan samimi görüşmelerin yanı sıra, Alacakaya Aile Sağlığı Merkezi, Alacakaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alacakaya İlçe Jandarma Komutanlığı gibi kritik kurumları da kapsadı. Bu ziyaretlerle, sağlık, güvenlik ve huzurun ilçenin temel taşlarından olduğu vurgulandı.

GÜVENLİK VE ASAYİŞ KONUSUNDA KARARLILIK

Alacakaya Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili KELEŞ, sağlık çalışanlarının fedakar hizmetlerini takdir etti ve vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimindeki önemini vurguladı. Alacakaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretleri ise, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında emniyet güçlerinin oynadığı kritik role dikkat çekti. Milletvekili KELEŞ, bu kurumların personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, devletin güvenlik ve asayiş konusundaki kararlılığını ifade etti.

Keleş’ten Alacakaya Çıkartması

“İLÇENİN GÜÇLENMESİ HEDEFLENİYOR”

Bu anlamlı ziyaretler, Prof. Dr. Erol KELEŞ’in Alacakaya’ya olan ilgisinin ve desteklerinin sadece ekonomik ve sosyal alanlarla sınırlı olmadığını, aynı zamanda sağlık ve güvenlik gibi temel hizmetlerin de geliştirilmesine büyük önem verdiğini gösterdi. Alacakaya’nın her alanda kalkınmasını ve güçlenmesini hedefleyen Milletvekili KELEŞ, bu ziyaretlerle ilçenin çeşitli ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretme ve destek olma niyetini bir kez daha ortaya koydu.

VATANDAŞ’TAN YOĞUN İLGİ

Bu samimi ve içten ziyaretler, Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ'in vatandaşlarla ve esnaflarla yakından ilgilendiğini ve onların sorunlarına duyarlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Milletvekili KELEŞ ve beraberindeki heyetin, Alacakaya ilçesindeki bu anlamlı ziyaretleri, vatandaş ve esnaflar tarafından büyük ilgi gördü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol