Öne Çıkanlar haber Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı  UEFA

Bu haber kez okundu.

Ataş’tan ELÇEMDER’e Ziyaret

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

22.23.24.26. Ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Elazığ Çemişgezekliler Derneği’ni (ELÇEMDER) ziyaret ederek hemsehrileriyle buluştu. Dernek Binasında Çemişgezek’li Hemşehrileriyle bir araya gelen Mustafa Ataş Elazığ Çemişgezek Derneği Başkanı Gürkan ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Dernek Başkanı Gürkan Öztürk, Mustafa Ataş ziyaretleri ve Çemişgezek’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek desteklerinin devamını diledi…

*ÖZTÜRK; “KÖPRÜ EN ELZEM OLAN SORUN”

İlçenin ve köylerin sorunlarını anlatan ELÇEMDER Başkanı Gürkan Öztürk köy yollarının bir an önce yapılması gerektiğini söyleyerek vatandaşların büyük bir sıkıntı yaşadıklarını çözümü konusunda kendilerinden destek beklediklerini ifade ederken, ayrıca sulama barajının bir önce tamamlanması konusunda yardım talebinde bulundu.  En önemli sorunun ise köprü olduğunu belirten ELÇEMDER Başkanı Gürkan Öztürk seçim sürecinde tüm siyasi parti temsilcilerine ve milletvekili adaylarına bu konuyu ilettiklerini ve yapımı konusunda söz aldıklarını ve konunun takipçisi olduklarını belirtti.

ATAŞ; “TÜM SORUNLARA VAKIFIZ”

Mustafa Ataş ise tüm sıkıntılara vakıf olduğunu köprünün ve sulama barajının takipçisi olduğunu depremden dolayı tüm projelerin askıya alındığını ama buna rağmen  Ankara da bakanlıklar la görüşüp sorunun çözümü konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. Elâzığ’da ve Tunceli’de  çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiğini buralara hizmet etmekten mutluluk duyduğunu geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonra da destek  için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Mustafa Ataş ayrıca Elazığ Çemişgezekliler Derneğinin kurulmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, birliktelik adına güzel bir oluşum olduğunu belirterek, Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimine başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol