Öne Çıkanlar Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev  UEFA elazığ bina yıkımı

Bu haber kez okundu.

Bahattin % 99 Tamam!

TFF 3. Lig’de yeni sezon için şampiyonluğa koşacak bir kadro oluşturmak isteyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Bahattin Köse transferinde mutlu sona çok yakın. TFF 2. Lig’den de bir çok takımın teklifte bulunduğu başarılı forvette yeni gelişmeler yaşandı.

Tecrübeli oyuncu ile transfer sürecini ilerleten Elazığspor transfer komitesi imza aşamasına geldi. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre Bahattin kulüpten alacağının %70’lik dilimini talep ederken, kulüp %50’lik bir teklif sundu. Süreç yüzde 99 seviyelerine gelirken Bordo-Beyazlılar, yakın bir süreçte transferi resmileştirecek.

BAHATTİN KÖSE KİMDİR?

1990 Almanya doğumlu olan Bahattin, Almanya’nın RW Ahlen takımında başlayan kariyerinde Bielefeld, Akhisar Belediye, Altınordu, Manisaspor, Adanaspor, Samsunspor, Kocaelispor ve son olarak Ankaraspor formaları giydi. Forvetin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapan Bahattin Köse, kariyeri boyunca çıktığı 307 resmi maçta 98 gol ve 13 asistle oynadı. Uzun yıllar TFF 1. Lig’de görev yapan tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Ankaraspor ile 34 maça çıktı ve 15 gol kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol