Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ Bursa Yıldırımspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları’ndan Koca'ya Ziyaret

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette basın mensuplarının ne kadar önemli ve zor bir meslek icra ettiklerine değinen Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da ki basın kuruluşlarına başarılarının devamını diledi.

ŞEERİFOĞULLARI; “BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Ziyarette kısa bir değerlendirme bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yazılı basınımızın güzide temsilcilerinden Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri olarak; ilkeli ve tarafsız yayınlarınız, doğru, hızlı haberlerinizle Elazığ’ın gözü ve kulağısınız. Hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini gündeme getirerek çözüm önerileri sunuyor ve şehrimizin kalkınmasında sizler de söz sahibi oluyorsunuz. Sizin nezdinizde; şehrimizin gelişim ve değişimine katkı sunarak kamu adına hareket eden Elazığ’ımızdaki basın kuruluşlarımızın başarılarının devamını diliyorum. “ dedi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için  Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol