HABER: GÜLÇİN TURGUT

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette basın mensuplarının ne kadar önemli ve zor bir meslek icra ettiklerine değinen Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da ki basın kuruluşlarına başarılarının devamını diledi.

ŞEERİFOĞULLARI; “BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

Ziyarette kısa bir değerlendirme bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yazılı basınımızın güzide temsilcilerinden Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri olarak; ilkeli ve tarafsız yayınlarınız, doğru, hızlı haberlerinizle Elazığ’ın gözü ve kulağısınız. Hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini gündeme getirerek çözüm önerileri sunuyor ve şehrimizin kalkınmasında sizler de söz sahibi oluyorsunuz. Sizin nezdinizde; şehrimizin gelişim ve değişimine katkı sunarak kamu adına hareket eden Elazığ’ımızdaki basın kuruluşlarımızın başarılarının devamını diliyorum. “ dedi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için  Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.