Öne Çıkanlar Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Ya Hafriyat aday

Bu haber kez okundu.

“Çatalca Maçı Bizim İçin Yeni Bir Başlangıç!”

HABER- Özgür Yıldırım

TFF 3. Lig 1. Grubun 22. Hafta Müsabakası’nda deplasmanda Çatalcaspor’un konuğu olacak Entegre Solar Elazığspor’da Teknik Direktörü Alaattin Tutaş ligin kalan bölümünde en iyi neticeleri almanın çabasında olacaklarını belirterek; “Ligde arzu ettiğimiz yere gelebilmek için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Bu takım gerçekten hak ettiği yerde değil. Bunu sağlamak adına çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

ALTERNATİFLİ BİR KADROYA SAHİP OLDUK

Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları İDAŞ Çatalcaspor maçının yeni bir başlangıç olacağını belirten Tutaş “ Transfer tahtasının açılması ile birlikte kadromuzun ihtiyaçlarını giderecek çalışmaları yaptık. Takviyelerimiz ile birlikte alternatifli bir kadroya sahip olduk. Bu durumda takım içinde rekabeti artırıyor. Oyuncularımız ülkemizde yaşanan depremden olumsuz etkilendiler. Şimdi bir yandan lige adapte olmaya çalışırken diğer yandan da takımımızın abilik yapan oyuncuları ile birlikte mental olarakta maça hazırlanıyoruz.” Dedi

TUGAY TAKIMA KATILDI

Hafta sonunda deplasmanda İDAŞ Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Bordo Beyazlı temsilcimizde kadro oluşturmada sıkıntıların giderildiği, Tugay’ın da katılımı ile alternatifli bir kadroya sahip olduklarını belirten Teknik Direktör Alaattin Tutaş; “Tugay ile uzun süredir ilgileniyorduk. Karaman FK başta bu oyuncuyu vermek istemedi. Ancak yaptığımız girişimler ve görüşmeler sonucunda takımımıza kazandırdık. Kendisinin ligin kalan bölümünde takımımız adına katkı sağlayacağına inandığımız bir isim. Takımımıza katıldı ve idmanlara başladı. Kendisini Cuma güne kadar idmanlarda göreceğiz. Buna göre hafta sonunda oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz.” dedi.

GAKGO CUMA GİDİYOR

Bordo Beyazlı temsilcimizin İstanbul deplasmanının ayrıntıları da belli oldu. Bordo-Beyazlı Kafilenin Cuma günü İstanbul’a gideceği, Cumartesi günü maçın ardından akşam 18.00 uçağı ile ilimize döneceği açıklandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol