Öne Çıkanlar 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ

Bu haber kez okundu.

Çayır; “Sakin Olmalıyız!”

2023-2024 Sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen 3Gen Holding Elazığspor’un bu mücadelesinde özellikle seyircinin takımı desteklerken sakin olmasını isteyen Başkan Serkan Çayır, “Taraftarlarımız takımının yanında olmalı ve özellikle ceza almamak adına sakin kalmalı” dedi.

*BU SENE HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Elazığspor tarihine bakıldığında şampiyonluk mücadelesi verilen sezonlarda taraftarların çok önemli destek verdiğini belirten Başkan Serkan Çayır, “Bu sezon hedefimiz şampiyonluk olacak. Bunun için hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Transferlerimiz sürüyor. İyi bir kadro oluşturup lige iyi bir giriş yapmak ve bunu devam ettirmek istiyoruz.”dedi.

 * TAKIMINI SAHİPLENMESİ GELECEK ADINA ÖNEMLİ

Sezonun ilk iç saha maçını seyircisiz oynayacaklarını hatırlatan Başkan Çayır; “Geçen yıldan kalan cezamızı çekeceğiz. İşte bu son cezamız olsun. Sezon içinde kendi sahamızda oynayacağımız her maç çok önemli. Şampiyonluk yolunda iç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Burada da devreye Seyircilerimiz girecek. Bazı maçları seyircilerimiz itici güç olarak takıma kazandıracak. Sezon öncesi bu konu Taraftar grubu başkanları ile biraraya gelerek değerlendireceğiz. Seyircimizin tribünlerde olması hem takımın maç kazanmasında itici güç olacak hem de taraftarlarımızın takımını sahiplenmesi gelecek adına önemli izlenimler bırakacak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol