Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Cengiz Gedik: “Elazığ Düştüğü Bu Hali Unutmaz”

Elazığ Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Gedik geçtiğimiz günlerde depremden etkilenen ve Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen 10 ile Elazığ’ın da dahil edilmemesine sitem etti.

Milletvekillerinin ellerinden geleni yaptığına inandığını ve Cumhurbaşkanı’nın Elazığ’ı sevdiği için umutlarının olduğunu ifade eden Başkan Gedik; “Elazığ Afet Bölgesi Kapsamına alınacağına inancımız tam.”dedi.

Başkan Cengiz Gedik yayınlamış olduğu yazılı açıklamasında, şu ifadeleri kaydetti;

“ESNAFIMIN YÜZÜNE BAKMAYA YÜZÜM TUTMUYOR”

Gelinde Elazığ’ımızın halini görün neden alınmadık OHAL’e kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Elazığ'da bu düştüğü hali unutmaz.

Yetkilerimiz Elazığ’ın sahibiyiz diyenler çıkın iki kelimde olsa açıklama yapın, Elazığ afet bölgesine alınacak mı?

Alınmayacak mı?

Nedeniyle birlikte esnaflar açıklama bekliyor. Vallahi Oda Başkanı olarak yüzüm tutmuyor, esnafımın yüzüne bakmaya depremin ilk gününden beri bütün üyelerimiz seferber olduk deprem bölgesine gerek gıda gerek giyim gerek elektrik ustası yolladık ailemizi ağır hasarlı binalar da bırakıp arkamıza bakmadan devletimizin milletimizin yanında olduk ama öksüz kaldık yetim kaldık şu anki durumda.

Tek kelimeyle son veriyorum, kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz halimiz hal değil.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol