Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Çiftlik Hırsızları JASAT’tan Kaçamadı!

HABER: DİLEK YILDIRIM

Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından Hankendi Köyü’nde bir çiftlikte hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 şahıs tutuklanarak Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “23.09.2023 günü Hankendi Köyü Sınırları içerisinde bulunan Çiftlikte Hırsızlık olayı ihbarı alınmıştır. Hırsızlık olayının aydınlatılması amacıyla Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar ve araştırmalar sonucunda hırsızlık olayını M. K., H.Ü., S.K. ve  Ş.D. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edilerek yapılan operasyon sonucunda  yakalanmışlardır. Şüphelilerlerin ev ve depolarında yapılan arama sonucunda çalınan malzemeler ele geçirilerek Cumhuriyet Savcısının talimatı ile sahibine teslim edilmiştir. Şüpheliler, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece M. K., H.Ü., S.K.  isimli şüpheliler tutuklanarak  Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol