Öne Çıkanlar ziyaret Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası

Bu haber kez okundu.

“Çok Daha İyi Olacağız!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

TFF 3. Lig 2. Grupta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren 3 Gen Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 2. Etap hazırlık kampını tamamladıklarını ve 3. Etap öncesi izinde bulunduklarını belirterek, “Takımımız 1. Ve 2. Etap kamplarında yaptığımız çalışmalar ile belirli bir düzeye geldi. Tabiki bizim için arzu ettiğimiz burası değil. 3. Etap hazırlık kampından sonra lige yüzde 70-80 oranında hazır hale gelmiş olacağız.” dedi.

*TAKIM İÇİNDE REKABET ORTAMI OLUŞTURACAK OYUNCULARI ALIYORUZ

Hazırlık kamplarında futbolcularının gösterdiği çalışma temposundan memnun olduğunu belirten Selahaddin Dinçel, “İlk etap hazırlık kampımızı Elazığ’da kendi tesislerimizde yaptık. 2. Etap Hazırlık kampımızı Kartepe. Her iki hazırlık kampında da oyuncularımız fiziksel olarak iyi bir cevap verdiler. Mental olarak ta oyuncularımız yeni sezonda ki hedefimizi biliyorlar ve buna hazırlık yapıyorlar. Bir yandan da transferlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Takımımızın içinde rekabet ortamı oluşturma adına gerekli oyuncuları alıyoruz.”

* EKONOMİK OLARAK KULÜPLERİ ZORLUYOR.

Dünyada bir örneği görülmemiş bir uygulamaya mahkûm bırakılmasının tüm takımlar gibi kendilerini de olumsuz etkileyeceğini ifade eden Dinçel; “2001 ve sonrası doğumlu oyuncuların maç kadrosunda ve 18 kişilik listede yer alması zorunluluğu sıkıntı yaratacak. Kaldı ki bu kategoride oyuncu grubu büyük takımların alt yapısında daha çok var ve tüm takımlar buraya yönelmiş durumdalar. Bizde hem alt yapımızdan hem de ilimizdeki takımların alt yapılarından bu kapsamda yer alacak oyunculara bakıyoruz. İ Özel İdarespor’dan Denizhan’ı kadromuza ilave ettik. Yine bu kulüpten Arda’yı planlıyoruz. Gelecek vaat eden oyuncuları bulmak kolay olmuyor. Tüm takımlar genç oyuncuları bulmak ve almak adına çaba gösteriyor. Bundan dolayı da transfer ücretleri bir anda tavan yaptı. Ekonomik olarak kulüpleri zorluyor.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol