Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjde!

Ayrıca kongre öncesi değişim mesajı veren Erdoğan, "Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş kardeşlerimizin yanı sıra yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

AK Parti'nin bugüne kadar verdiği mücadeleye destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Cumhur ittifakındaki tüm ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 14-28 Mayıs seçimlerindeki gayretleri asla unutmayacağız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde bu kararlı tutumu yeniden sergilemeye hazır mıyız?


YENİ MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız. Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili de bakanlığımız toplantısını yapıyor. İlk kabineden sonra yeni müjdemizi açıklayacağız.


YENİ YÜZLERLE PARTİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi kongre salonu önünde vatandaşlara seslendi. Kongre öncesi değişim mesajı veren Erdoğan, "Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş kardeşlerimizin yanı sıra yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol