Öne Çıkanlar yerelhaber Türkiye türkiyede deprem elazığ haber elazığsonhaber

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çağrısına Akşener'den Yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Katılmak isteyen herkese kapımız açık. İYİ Parti de olabilir” sözleriyle yaptığı ittifak çağrısına, Akşener “İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun” karşılığını verdi.

Yerel seçimler öncesinde siyaset kulisleri hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı’na katılması için İYİ Parti’ye seslenerek ‘kapımız açık’ mesajını verdi.

AKŞENER'DEN YANIT : 81 İLDE KENDİ ADAYLARINIZLA SEÇİME GİRİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından yanıt verdi. Akşener de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunarak “İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan, gelin siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol