Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Elazığ Karakoçan FK dev maça hazır

Karşıyaka maçı hazırlıklarını tamamlayan Elazığ Karakoçan FK, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı…

Misli.com 3. Lig 3.Grubun 21. Haftası’nda Çarşamba günü sahasından Karşıyaka ile karşılaşacak olan Elazığ Karakoçan FK hazırlıklarını tamamladı.

Tüm hesaplarını galibiyet üstüne yapan Elazığ Karakoçan FK'da Karşıyaka maçı hazırlıklarının son çalışması saat 200’de gerçekleştirildi. Elazığ Belediyespor Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Ender Çınar gözetiminde yapılan antrenman yaklaşık olarak 1 saat sürdü.

Bu çalışma ile birlikte hazırlıklarına son noktayı koyan Elazığ Karakoçan FK, kampa girerek maç saatini beklemeye koyuldu.

İL MÜDÜRÜ EREN'DEN KARAKOÇAN FK'YA TATLI İKRAMI...

 Öte yandan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Elazığ Belediyespor Tesisleri'ne giderek Karakoçan FK yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcularıyla biraraya geldi. Zorlu Karşıyaka maçı öncesi futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulunan İl Müdürü Eren ve beraberindeki heyet daha sonra takımla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Elazığ Karakoçan FK'nın Karşıyaka Maçı kamp kadrosunda şu isimler yeralıyor...

Duhan Çağlar Akdağ, Seyid Ahmet Han, Burak Kavlak, Ferhat Canlı, Semih Ekmen, Ömer Kavurkacı, Muhammet Can Öztürk, Umutcan Topalcı, Muhammed Sak, Emirhan Çakır, Fatih Kızılay, Ahmet Can Arık, Kaan Güdü, Mehmet Eksik, Furkan Camcı, Batuhan Kaya ve Hüseyin Fıstıkcı...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol