Öne Çıkanlar ACILAR DİNDİRİLECEK İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor  Dünya KİCK BOKS Federasyonu  Elazığda 2. Etap 3 Bant Bilardo

Bu haber kez okundu.

Elazığ’da Elektrikli Otobüs Test Edildi

Bursa’dan Elazığ’a getirilen Elektrikli Otobüs 4 gün süre ile Güneykent Mahallesi’nde denendi. Vatandaşlardan tam not alan Otobüs 4 Günü Başarılı bir şekilde tamamladı.

NÜFUS HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Elazığ’da 2020 depreminden sonra yeni rezerv alanları içerisinde yer alan Güneykent Mahallesi’nde TOKİ konutlarının yapılması ile nüfus her geçen gün artıyor. Artan Nüfus sonrası Güneykent ile Merkez arasındaki otobüs seferlerinin arttırılması talebi Güneykent Muhtarı Necati Karataş Tarafından yetkililere bildirildi.

ELAZIĞ’A DENEME AMACIYLA GETİRİLDİ

Bu kapsamda Elazığ’a deneme amacıyla getirilen elektrikli otobüs 4 Gün süre ile Güneykent Mahallesi’nde test edildi.

TEST ARACI GÜNEYKENT MAHALLESİ’NDE

Güneykent Mahalle Muhtarı Necati Karataş, Mahallede ulaşım konusunda sorun yaşadıklarının bildirilmesi üzerine test aracının Güneykent Mahallesi’ne getirildiğini söylerken Mahalledeki Ulaşım Sorunun kısa sürede çözülmesini istedi. Otobüs Teknikeri Gürol Erdem, deneme amaçlı düzenlenen seferde kullanılan otobüs ile ilgili bilgi verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol