Öne Çıkanlar Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Kolisi Dağıttı Ayakta Yolcu Yasaklandı Bakan Yardımcısı Şuay Alpaya Yeni Görev duğurganlık toki kentsel dönüşüm can kaybı

Bu haber kez okundu.

Elazığ’da Güzellik Rüzgârı Esiyor

Türkiye'nin farklı şehirlerinden Elazığ'a gelen estetik ve güzellik firmaları düzenlenen fuarla ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

HABER: DİLEK YILDIRIM

Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Fuar Merkezi’nde açılan fuarda uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin yanı sıra güzellik sektöründeki cihazlara da uygun fiyata ulaşılabiliyor. Fuara 60’ın üzerinde firma katılım sağlarken alanında uzman kişiler tarafından dudak vitamini, gelin ve düğün makyajı, cilt bakımı, cihazların kullanımı gibi birçok alanda eğitimler verilecek. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca ve oda başkanları katılırken, vatandaşlar tarafında da yoğun  ilgi gördü.  3 Eylül’de başlayan Fuar 5 Eylül’de sona erecek.

GÜNIŞIĞINA PLAKET

Fuarın açılmasında destek verenlere plaket taktim eden Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca’ya da plaket taktim etti. M.Nafiz Koca, ‘Beautylife Expo Estetik Güzellik Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’nın Elazığ’ın tanıtımında büyük rol oynayacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

TÜRKOĞLU: İLK DEFA YAPTIĞIMIZ İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM

Fuarda konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, fuarı Elazığ’da ilk kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını kaydederek, “Bu fuarı Elazığ’da ilk defa yaptığımız için çok heyecanlıyım. Bu fuar ilk ve son olmayacaktır. Her sene tekrar yapmaya devam edeceğiz. Fuar çok güzel oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimiz, il dışından gelenler gelip fuar alanını gezecekler. Fuarda malzemelerden ziyade çeşitli eğitimlerimizde olacaktır. Fuarımız 3 gün sürecek. Sabah 10.30’da başlayıp akşam 20.00’ye kadar fuarımız devam edecek.” dedi.

KURNAZ: DAYANIŞMADAN VE YARDIMLAŞMADAN YANA OLAN ESNAFLARIZ

 Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kurnaz, esnaflar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, “Bizler Esnaflar ve Sanatkârlar olarak özellikle dayanışmadan ve birbirimize yardımlaşmadan yana olan esnaflarız. 30 yıllık Elazığ’ın hayali olan binamızı esnaflar ve odalar birliği binasını bizlere 30 yıldan beri hasretle bekleyen 18 bini aşkın esnafımızın hayalleri gerçekleşmiştir. Ben bu anlamda Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şerifoğulları’nı özellikle 25 oda başkanım ve 20 bini aşkın esnafım adına kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: BU ORGANİZASYONLARA DESTEK OLMAK İÇİN GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın hayali olan fuar ve kongre merkezini hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Elazığ’ımız bizler için özel bir sevda, bizler bu özel sevdamızı alt yapıdan üst yapıya, kültürden sanata her alanda güçlü bir şehir inşa edebilmek ve güçlü bir şehirde geleceğe yolculuğumuzu sürdürürken her türlü organizasyonlarda öncülük yapmak ve bu organizasyonlara destek olmak için gayretle çalışıyoruz. Bu alan bu sektör her geçen gün gelişime açık sürekli büyüyen bir sektör haline geldi ve şehrimizde de böylesine güzel bir organizasyonun yapılmasından dolayı ve bizim bu güzel mekânımızda bu organizasyonun yapılmasın dan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ EROL KELEŞ: SEKTÖRE VE ŞEHRİMİZE

HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Böyle bir fuar merkezini Elazığ’a kazandırdığı için Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Berberler ve Kuaförler Odalar Başkanımız Nizamettin Türkoğlu’na teşekkür etmek istiyorum aynı zamanda birlik başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bir teşekkürü de belediye başbakanımıza yapmak istiyorum hem bu fuarın düzenlenmesinde yapmış olduğu katkıdan dolayı bunun daha ötesinde ilimizin gerçekten çok büyük bir ihtiyacı olan böyle bir fuar merkezini ilimize kazandırdığı için gerçekten burada huzurunuzda teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu fuarın özellikle katılımcılara, ziyaretçilerimize, sektöre ve şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol