Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

Elazığspor’un Önünde Transfere Engel 2 Dosya Var!

HABERSPOR SERVİSİ

Elazığspor’da yaz transfer döneminin başlamasına bir hafta kala gözler bordo beyazlı takımımız Elazığspor’a çevrildi.
2023-2024 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmayı hedefleyen Elazığspor yönetimi, bu doğrultuda ilk etapta teknik direktör sorununu çözmek istiyor.

İsimleri saklı olan bazı teknik adamlarla görüşen Elazığspor transfer komitesinin, hoca sorununu çözdükten sonra futbolcu transferine yönelmesi bekleniyor.

Ancak 26 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında aktif olacak 1. Transfer ve Tescil Döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Elazığspor’un önünde transfere engel 2 dosya bulunuyor.

Toplamda 9 yabancı futbolcuya yaklaşık 1 milyon Euro borcu olan bordo beyazlı kulübümüzün bu oyuncular içerisinde transfere engel 2 yabancı futbolcu için acil ödeme yapması gerekiyor. Bu konuda daha önce yapılan açıklamada isimleri kamuoyuyla paylaşılmayan 2 yabancı futbolcuda herhangi bir sorun olmadığı ifade edilirken, bu futbolcuları alacaklarını ertelemeleri ve transfere yol vermeleri için ise kendilerine bir miktar ödeme yapılması gerekiyor.

Elazığspor yönetiminin bu nedenle öncelikli olarak isimleri gizli tutulan 2 yabancı futbolcuya ödeme yaparak önündeki engeli kaldırıp, bordo beyazlı takımımızı lig sonunda şampiyonluk hedefine ulaştıracak bir transfer hedefleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol