Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Emniyetten Şok Uygulama

 HABER: DİLEK YILDIRIM

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 83 ekip ve 489 personelin katılımıyla gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında 3 şüpheli gözaltına alındı. Denetimlerde çok sayıda ruhsatız silah, pompalı tüfek ve kesici alet ele geçirildi.

3 EKİP, 489 PERSONEL

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik, çalışma yapıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü başta olmak üzere 83 ekip, 489 personelin katılımıyla geniş kapsamlı asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

3 BİN 661 ŞAHIS  SORGULANDI

Denetimlerde 3 bin 661 şahıs  sorgulanırken, 201 umuma acık iş yeri, 46 metruk bina ve 28 park-bahçe kontrol edildi. 617 aracın sorgulandığı uygulamada 18 araca 43 bin 455 lira para cezası kesildi. Yapılan denetimlerde aranan 3 şüpheli yakalandı. Öte yandan, bir bakaya şahsa tebligat yapıldı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol