Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Ertan: "Gürsel Erol, Yüreğin Yetiyorsa Çık Söyle"

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Ertan,  “Elazığ’ın değiştirilmesine, şehrimizin huzurunun bozulmasına, sosyal dokumuzun zarar görmesine müsaade edemeyiz.” dedi.

Ertan, CHP Elazığ milletvekili ve adayı Gürsel Erol’a eleştirerek,  “Bir taraftan ülkenin ve milletin bütünlüğünü önleyen Cumhur İttifakı ve adayı Cumhurbaşkanımız Erdoğan, diğer taraftan İngiltere’nin dostları, PKK ve diğer terör örgütleriyle kolkola girmiş 7’li masa var. Bu seçim Türkiye’nin ve Elazığ’ın bekasını, toprak bütünlüğünü, milletin kardeşliğini ilgilendiriyor. Terör Örgütünün Oylarıyla CHP Adayı Gürsel Erol Milletvekili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da Cumhurbaşkanı seçilmeyi bekliyor. Cumhurbaşkanlığı, Bakanlık, Milletvekilliği uğruna ülkenin bütünlüğünden vazgeçenlerden Elazığ’a da bu ülkeye de hayır gelmez. Kürtler bizim kardeşimiz ama devlete, ülkeye millette savaş açan PKK ve Terör örgütleri düşmanımız. Gürsel Erol; yüreğin yetiyorsa PKK’lı, HDP’li ve Yeşil Sol Partili dostlarından çekinmiyorsan sende çık söyle. Diyemezsin, çünkü PKK ile kol kola yürüyor onların oyları ile seçilmeyi bekliyorsun.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol