Öne Çıkanlar 2023 DEPREM Elazığ yerelhaber GEÇ KALIYORUZ

Bu haber kez okundu.

ESYSK’yı da Sahipsizlik Vurdu!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde mücadele veren Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başkanı İsmail Bayraktar, yeni sezona küçülerek gireceklerini belirtti.

KADROMUZDAKİ ÇOK DEĞERLİ OYUNCULARI BAŞKA TAKIMLARA VERDİK

Takımının 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi vermesini planladığı ancak bunun için gerekli sponsor desteği bulamadıklarını belirten İsmail Bayraktar, “Biz SYSK olarak ilimizde gerçekten çok büyük ve önemli başarılara imza attık. Bu takımın kadrosunu tamamen ilimizde yaptığımız çalışmalar ile oluşturduğumuz altyapı takımlarımızdan gelen sporculardan kurduk. Kadromuzda çok değerli oyuncularımız bulunuyor. Bunlar Milli Takımlara gittiler. Son olarak oynanan U 17 Avrupa Şampiyonasında şampiyon olan Milli Takımımızda 3 oyuncumuz yer aldı. Bunlardan Hira Nur Avrupa’nın en iyi Kalecisi seçildi. Yine kadromuzda yer alan oyuncularımızdan bazılarını transfer etmek isteyen takımlar var. Bunlardan Gizemi Görele Belediyespor’a verdik. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Bazı oyuncularımızın yine transferine izin verecek ve takım olarak küçüleceğiz.” Dedi

Bayraktar, “Kulübümüz sponsor konusunda destek bulursa bu takım yeniden Süper Lige yükselir ve bu ligde de önemli başarılara imza atar. Çünkü ham A takımı kadrosunda hem de alt yapıdaki takımlarımızda çok yetenekli oyuncularımız var.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol