Öne Çıkanlar DEPREM 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ Elazığda

Bu haber kez okundu.

Festival Bugün Başlıyor

Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, 3 gün sürecek olan festivalin detayları ile ilgili bilgiler aktardı.

3 GÜN SÜRECEK

Başkan Tarhan,  festivalde Elazığlıların, hem köfteye hem de konsere doyacağını kaydederek,“3 gün sürecek festivalimiz, dolu dolu bir festival hazırladık tüm Elazığlı hemşehrilerimiz için. Valilik Meydanı’nda 29 Eylül Cuma günü itibariyle festivalimiz başlayacak. Yine ulusal sanatçı konserlerimiz olacak Cuma günü Sakiler sahne alacak, Cumartesi Kürsübaşı Programımız var Mahalli Sanatçı konserlerimiz olacak Pazar günüde ulusal sanatçı Koray Avcı Elazığlı vatandaşlarımıza sahnede şarkılar söyleyecek. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz 3 gün boyunca alanımıza. Burada çok güzel standlar kuruluyor, kurulacak. Yöresel anlamda mutfağımız ve yöresel ürünlerimiz anlamında ne varsa bütün ürünlerimizi tanıtıyoruz. Burada Orciğimizden tutun pestilimize, badem şekerimizden tutun Ağın leblebimize kadar vişne dondurmamızdan tutun taş ekmeğimize kadar, Harput Köftemize kadar bütün ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bunun yanı sıra doğunun en güzel coğrafyasına sahip Elazığ’ımızı görmeleri için çevre illerden de tüm insanlarımızı Elazığ’ımıza bekliyoruz. Bizim en büyük destekçimiz ve paydaşımız Elazığ Belediyesi ve şahsım, yönetimin, sektörüm ve Elazığlı vatandaşlarımız adına Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. İlimiz protokolü de vekillerimize bize bu konuda gerekli desteği sağladılar, yardımcı oluyorlar tüm kurum müdürlerimiz, kurumlarımız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol