Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

“Fransa'da Bir Gönül Köprüsü Kuracağız!”

Gönül Köprüsü Yardımlaşma Dayanışma Derneği yapılan çalışmalar hakkında basın açıklaması yaparak Birlikte yaraları sarmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

"İNŞALLAH BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ"

Gönül Köprüsü Derneği Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nden Başkan Vekili Şahin Duruses, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi yasa boğduğunu ifade ederek; "6 Şubat depreminde yaklaşık 10 ilimizin de etkilendiği sahada faaliyet çalışmalarımızı sürüyoruz.

Gerek gıda gerek kıyafet kısaca yardıma muhtaç kardeşlerimizin umut olmaya çalıştık.

Çok can kaybettiğimiz bu yüzyılın depreminde ölenlere Allahtan rahmet kalanlara acil şifalar diliyorum. İnşallah bu süreci atlatacağız. Gönül Köprüleri derneğinin Elazığ Şubesi olarak çok yakında Çorumda bir gönül köprüsü daha kuracağız.

Daha sonrasında Fransa'da bir gönül köprüsü kuracağız. Buradan bu zor günlerde devletimize Kızılay'a ve AFAD'a sonsuz teşekkür ederim." Dedi.

"ELİMİZDEN NE GEREKİYORSA YAPMAKTAYIZ"

Gönül Köprüsü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tülay Fırat, Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek; Öncelikle Başımız sağolsun, Bizler bu sahalarda küçük bir dernektik, ve şuan gençlerimiz ile birlikte kocaman bir aile olduk.

Elimizden ne gerekiyorsa az yada çok demeden hep sahalardayız.

Buradan Valimize , Belediye başkanımıza, AFAD'a gönül köprüsü derneği olarak çok teşekkür ederiz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol