Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bu haber kez okundu.

“Futbol Çok Kıskanç Bir Sevgilidir”

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

23 Futbol FK. Teknik Direktörü Alaettin Çiçek, rakipleri karşısında gerçekten iyi bir mücadele verdiklerini 2-0 öne geçtikleri karşılaşmada 3 toplarının direkten döndüğünü, farkı açabilecekleri pozisyonları skora yansıtamadıklarını belirterek şunları söyledi.

“5-6’ya gidecek bir maçtan 2-2 berabere ayrıldık. Buna üzüldük. Futbolcu arkadaşlarımız çok iyi mücadele verdi. İlk galibiyetimizi almaya çok yakındık. Ancak futbol böyle bir şey. Futbolun gerçeklerinden biraz uzaklaşınca sonuç da bu oluyor. Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız bizim için gelecek haftalar adına önemliydi. Futbol çok kıskanç bir sevgilidir. Yapmanız gerekeni yapmaz başka şeyler ile ilgilenirseniz. Cezanızı verir. Bugün öyle oldu. Ancak bundan gerekli dersleri çıkaracağız.”

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA  RAKİP 12 BİNGÖLSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 1. Turunda ilimiz temsilcilerinden 23 Elazığ Futbol Kulübü bugün deplasmanda 12 Binglöspor ile karşılaşacak.

Takımının müsabaka oynadıkça kendini bulduğunu belirten 23 Elazığ FK. Teknik Direktörü Alaettin Çiçek “ Bugün Binglöde kupa maçına çıkacağız. Takım olarak eksiklerimizi maç oynadıkça görüyor ve gideriyoruz. Bizim için önceliğimiz lig. Bu arada Kupada da tabiki gidebileceğimiz kadar tur atlamak ve ileriki turlarda mücadele vermek istiyoruz. Bugün kazanmak için sahada olacağız. Takım olarak iyi mücadele vermek ve sonucunda turu geçmek için sahada olacağız.” Dedi

12 Bingölspor- 23 Elazığ FK. kupa karşılaşmasını İsmail Güzel, Ozan Gürleyük, Halil Aslandağ hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Bingöl Şehir stadında saat 14.00 de başlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol