Öne Çıkanlar Sözlerini Misliyle Kendisine İade Ediyoruz Merhum Necmettin Erbakan Dualarla Anıldı Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı Arasında F.Üden 8 İsim Çalışmaları Yerinde İnceledi elazığsondakikahaber

Bu haber kez okundu.

Gakgo Manisa’ya Gidiyor!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

TFF 3. Lig 2. Grubun 3.Haftası’nde deplasmanda Turgutluspor’un konuğu olacak Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3 Gen Holding Elazığspor, Cuma günü Manisa’ya gidiyor.

Turgutluspor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını belirten 3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Ligin ilk iki haftasında arzu ettiğimizin uzağında kaldık. Biz bu grupta zirve mücadelesi veren bir takımız. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Turgutluspor lige iyi başlangıç yaptı. Zorlu bir puan mücadelesi bizi bekliyor ancak biz bu maçı kazanarak lige yeniden başlamış olacağız.” dedi.

OLUMSUZLUKLARIN ALTINDAN KALKACAK BİR TAKIMIZ

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadıkları Pazarspor maçında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirten Selahaddin Dinçel, “Biz bu olumsuzlukların altından kalkacak bir takımız. Yaşadığımız olumsuzlukları geride bırakıp camiamızı mutlu edecek neticeleri almaya bu haftadan itibaren başlayacağız. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda bunun hazırlıklarını yaptık.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol