Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

Gakgo’ya Şampiyon Hoca!

ÖZEL HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor daha önce Aydınspor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor ve Fethiyespor ile şampiyonluk yaşayan Selahaddin Dinçel’le prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, listede ikinci sırada ise Şenol Demir var…

2023-2024 Futbol Sezonu’nda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen ve takımı kariyerli bir teknik adama teslim etmek iteyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da rota Selahaddin Dinçel ve Şenol Demir’e döndü.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Daha önce birçok ismi gündemine alan ve Kemal Kılıç, Ersin Aka ve Bülent Yenihayat gibi isimlerle temasa geçen Temsilcimiz Elazığspor bu hocalardan olumlu yanıt alamadığı öğrenilirken, ibrenin son olarak Karşıyaka’yı çalıştıran Selahaddin Dinçel’e döndüğü spor servisimize gelen bilgiler arasında.
Teknik direktörlük kariyerine 2007 yılında Afyonspor’da başlayan ve daha sonra Turgutluspor, Torbalıspor, Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Bergama Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Menemenspor, Pazarspor, Kocaelispor, Kırşehirspor, Fethiyespor, İçel İdmanyurdu, Nevşehir Belediyespor ve son olarak da Karşıyaka’yı çalıştıran Selahaddin Dinçel, 2013 yılında Aydınspor’u, 2019’da Kırşehir Belediyespor’u, 2020’de Kocaelispor’u ve 2022 yılında da Fethiyespor’u TFF 3. Lig’den, 2. Lig’e çıkarma başarısı gösterdi.

*DİNÇEL’E ALTERNATİF ŞENOL DEMİR

Selahaddin Dinçel’le görüşmelerini sürdüren ve pürüz çıkması halinde Elazığspor’un ikinci alternatifi ise son olarak TFF 2.Lig Ekibi Zonguldak Kömürspor’u çalıştıran 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam Şenol Demir. Daha önce Zonguldakspor, Devrek Belediye, Kozlu Belediye, Diyarbekirspor gibi takımlarda görev yapan Şenol Demir’le de temas halinde olan Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi, Dinçel’den alınacak cevaba göre yol haritasını çizecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol