Öne Çıkanlar yerelhaber elazığ haber elazığsonhaber elazığhaber elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

Güzelliğin Kalbi Elazığ'da Atacak

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu ile Us Fuarcılık Genel Müdürü Ülker Selviler ve  Uzman Estetiysen, Eğitmen ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Nurçin Karataş, Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'ya ziyaret etti.

Ziyarette 3-5 Eylül 2023 tarihlerinde Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, desteğiyle güzellik sektörüne yönelik organizasyon gerçekleştireceklerini söyleyen Us Fuarcılık Genel Müdürü Ülker Selviler, fuarda sektörün en etkin isimlerinin yer alacağını söyledi. Uzman Estetiysen, Eğitmen ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Nurçin Karataş da fuarın Elazığ ve çevre  ilden sektör temsilcilerine ve vatandaşlara  açık olacağını vurguladı.

SELVİLER: ESNAFIMIZI, HALKIMIZI FUARIMIZA BEKLİYORUZ

Us Fuarcılık Genel Müdürü Ülker Selviler, Güzellik fuarını Elazığ'da geleneksel hale getirileceklerini belirterek, "Güzelliğin Kalbi Elazığ'da Atacak sloganıyla 3-5 Eylül tarihleri arasında Elazığ'da Güzellik Kozmetik Fuarı'nı hayata geçireceğiz. Burada tüm yakın çevre iller, Diyarbakır'dan Tunceli'ye varıncaya kadar geniş bölgeden kuaför ve güzel bir salonu işletmecisi esnaflarımızı da getirmek üzere otobüsler göndereceğiz. Elazığ'da güzel bir ilke imza atacağız. İnşallah Elazığ esnafı, Elazığ halkı da gereken ilgiyi gösterirse amacımız bu fuarı ilerleyen süreçlerde geleneksel hale getirmek. Her şeyin ilki zordur. Bu sene deprem, ekonomik derken çok zorlu bir süreçti. Başarılı bir projeyi hayata geçirecek olmaktan dolayı mutluyuz. Sizleri de, Elazığ esnafımızı, halkımızı fuarımıza bekliyoruz." dedi.

KARATAŞ: ODA OLARAK ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORUZ

Uzman Estetiysen, Eğitmen ve Kuaförler Odası Başkan Vekili Nurçin Karataş ise, sektörün Türkiye genelindeki etkin temsilcilerini ve markalarını Elazığ'da ağırlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Sektörde yeni ürün ve uygulamaların yerinde görülebileceği görkemli bir fuar için çaba gösteriyoruz. Esnafımızın fuara katılımı için ziyaretçi organizasyonları düzenlenecek. Verimli bir fuar için oda olarak elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Estetik ve güzellik uzmanlarını, dermatologları, kuaförleri, makyaj sanatçıları ve diğer sektör profesyonellerini ağırlayacağız. Bu önemli fuarı geleneksel hale getirmek, şehir ekonomimize katkı sağlamak istiyoruz." diye konuştu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol