Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Hakem Van’dan!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

TFF 3. Lig’de hafta sonu oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 2. Grup’un 5. Haftasında 8 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Ergene Velimeşespor - 3Gen Holding Elazığspor maçını Van bölgesinden C klasman hakemi Sercan Karaca yönetecek. Karaca’nın yardımcılıklarını Diyarbakır Bölgesi’nden Ulaş Çelik ile şanlıurfa Bölgesi’nden Abdulkadir Yılmazoğlu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Van Bölgesi’nden Yunus Gül olacak.

*BURSA MAÇI’NA KARADENİZ HAKEMİ


23 Elazığ FK’nın ise TFF 3. Lig 4. Grup’un 5. haftasında evinde oynayacağı Bursa Yıldırımspor Maçını Trabzon Bölgesi’nden C klasman hakemi Melih Kurt yönetecek. Kurt’un yardımcılıklarını Bayburt Bölgesi’nden Volkan Kaan Topal ile Trabzon Bölgesi’nden Miraç Berk Kölemen yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak Giresun bölgesinden Salih Çetin görevlendirildi. 8 Ekim Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan maç Doğukent Stadı’nda oynanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol