Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

“Hedef; Şampiyonluk!”

2023-2024 Sezonu hazırlıklarını sürdüren 3 Gen Holding Elazığspor’un Kartepe’de yaptığı 2. Etap hazırlık kampının son derece verimli geçtiğini belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Hazırlık kampında yaptığımız çalışmalar ve oynadığımız hazırlık maçlarında arzu ettiğimiz noktaya doğru gelmenin çabasında olduk. Önümüzde 3. Etap hazırlık kampımız var. Bu kamp sonunda lige hazır bir hale gelmiş olacağız.” dedi.

SIKINTIMIZ VAR

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Bu hedefe ulaşmak adına çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında transfer çalışmalarımız da yer alıyor. Bu yıl tüm takımların sıkıntısı var. Bunun nedeni de 2001 ve sonra doğumlu genç oyuncuların takımların kadrosunda ve takımda yer alma şartından kaynaklanıyor. Alt liglerde ki takımların ekonomisi ve bütçesi sınırlı. Biz TFF’nin son dakikada lig fikstürü çekilirken getirdiği bu şarttan dolayı kritere uygun oyuncu transfer etmek için belirlediğimiz futbolcular ile yaptığımız görüşmelerde transfer ücreti olarak çok yüksek taleplerde bulunuyorlar. Alt yapımızda olan ve ilimizde ki genç oyunculardan bir ikisini kadromuza ilave ettik. Ancak bunların hedefi olan takımlarda ligde ne kadar verimli olacağını bilmiyoruz. İdmanlarda ve hazırlık maçlarında iyiler. Ancak yarın lig başladığında baskı altında olacaklar. Rakiplerin sert müdahaleleri olacak. Nasıl reaksiyon verecekler bilmiyoruz. Genç oyuncumuz maçta sakatlandığı zaman yerine yine genç oyuncu almak zorundayız. Bu durum sıkıntı yaşamamıza neden oluyor. Ancak yapacak bir şeyimizde yok. Yerine getirmek zorundayız.” dedi.

3. ETAP DAHA YOĞUN GEÇECEK

Takımının 3. Etap hazırlık kampının 11 Ağustos’ta yine Kartepe’de başlayacağını belirten Dinçel, “3. Etap hazırlık kampımız daha yoğun geçecek. Transfer çalışmalarımız da devam edecek. Eksikliklerimizi giderecek, oynayacağımız hazırlık maçlarında sistemimizin tam olarak oturmasını sağlayacağız. 22 Ağustos’a kadar burada yapacağımız çalışmaların ardından kampımızı tamamlayacak ve ilimize döneceğiz. 3. Etap hazırlık kampımızda yine 4 hazırlık maçı oynayacağız. 2. Etap hazırlık maçlarımızda tüm oyuncularımızı gördük. Eksikliklerimizden dolayı bazı oyuncularımıza daha fazla yük bindi. 3. Etap hazırlık maçlarımızda artık lig için düşündüğümüz kadro ile maçlarımızı oynamanın gayretinde olacağız. Böylece takımın birbirine uyumunu sağlayacağız.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol