Öne Çıkanlar yerelhaber elazığhaber Elazığspor elazığ haber O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı

Bu haber kez okundu.

HER NOKTADA HİZMET VAR

Gece gündüz demeden Belediye’nin değil, kalbinin kapılarını ilçesine açan Başkan Yaşlı, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Alacakaya Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşla bir araya gelerek hasbihal etti.

İlçe Halkım Başımın Tacıdır

İlçe Halkım Başımın Tacıdır

“HER NOKTADA HİZMET VAR”

Alacakaya halkının yoğun ilgisi karşısında mutluluğunu dile getiren Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, ilçenin her noktasında belediyenin bir hizmeti olduğuna vurgu yaptı.

İlçe Halkım Başımın Tacıdır

“ONLARIN DERTLERİ BENİM DERDİM”


Yaşlı, vatandaşların kendisinin başının tacı olduğunu belirterek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Net bir şekilde söylüyoruz. Alacakayalı hemşerilerimiz bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar böyle baktık, bundan sonrada böyle bakacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun, her zaman başımızın üstünde olacaklar. Onların dertleri benim derdim. Benim için ilçe halkımın huzuru ve mutluluğu önemli. Şimdiye kadar bizler bu bilinçle hizmet ettik, şimdiden sonra da onlara bakış açımız değişmeyecek. Gelin hep birlikte el ele, omuz omuza gelecek nesillerimize refah seviyesi yüksek, nezih bir Alacakaya için hazır ve kararlı olalım” diye konuştu.

İlçe Halkım Başımın Tacıdır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol