Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

Hücuma 2 aday daha!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Elazığspor’un gündemi en çok meşgul eden arayışı forvet mevkii için. Bir çok ismi gündemine alan ve görüşmeler gerçekleştiren temsilcimizde ismi akşam saatlerinde ağırlık kazanan iki futbolcu oldu. 

Spor servisimizin edindiği bilgilere göre bu isimler; Bucaspor 1928’in tecrübeli forveti Tunç Murat Behram ile Şanlıurfasporlu Yakup Alkan. Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’de her iki isimde forma giyerken Tunç Murat, sezonun ikinci yarısında TFF 3. Lig’de Yeni Mersin İdman Yurdu’nda kiralık olarak görev yaptı. Yakup ise deprem felaketi sonrası Yeni Malatyaspor’dan Şanlıurfaspor’a gitti ve burada şampiyonluk sevinci yaşadı.

32 yaşındaki tecrübeli golcü Tunç Murat geçtiğimiz sezon forma giydiği 38 maçta toplam 11 gole imza atarken, geçtiğimiz sezon da ismi Elazığspor’la anılan Yakup Alkan Yeni Malatyaspor ve Şanlıurfaspor formalarıyla 29 maça çıkarak 7 gole imza attı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol