Öne Çıkanlar işte son sayılar! nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu PTTDEN 182. MÜŞTERİYE

Bu haber kez okundu.

Küçük: “Türbep Emeklilerin Sesi Oldu”

Kısa adı TÜRBEP olan Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Elazığ Temsilcisi İhsan Küçük, Ordu ilinde gerçekleştirilen Karadeniz Bölge Toplantısına katıldı.

İl Temsilciler Kurulunun da oluşturulduğu toplantıda konuşan TÜRBEP Genel Başkanı Mehmet Öztürk, ülke genelinde örgütlenmeyi tamamladıktan sonra seçimli yönetim kurulunun oluşturulacağını, emeklilerin pek çok sorunu olduğunu, bu sorunları örgütlü bir yapıyla çözüleceğini, bunun bilinci ile hareket ettiklerini belirtti.

Toplantıya Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Veysi Arık ile birlikte katılarak emeklilerin problemlerini dile getirdiklerini ifade eden TÜRBEP Elazığ İl Temsilcisi İhsan Küçük, emeklilerin sorunlarının etkin bir şekilde dile getirildiği platformun, tüm ülkede olduğu gibi Elazığ’da da teşkilatlanma çalışmalarına hız verdiğini, il merkezi yanında ilçelerde de temsilcilik oluşturulması noktasında çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi.

Emeklilerin aldıkları ücretlerle hayatta kalma mücadelesi verdiklerini, buna karşın iktidarın emeklilere vereceğini açıkladıkları beyanlarla çelişkili ifadeler kullandıklarını ifade eden TÜRBEP Elazığ İl Temsilcisi İhsan Küçük, hak arama mücadelelerini sürdürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol