Öne Çıkanlar DEPREM komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ 23 Nisanda çocukları ağırladı. Elazığda

Bu haber kez okundu.

MHK, Hakemleri Açıkladı

HABER: HATİCE CAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamaya göre TFF 3. Lig 2. Grup’un 4. haftasında 1 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan 3Gen Holding Elazığspor – TPAO Batman Petrolspor maçını Çorum bölgesinden C klasman hakemi Celal Bayraklı yönetecek. Bayraklı’nın yardımcılıklarını Zonguldak Bölgesi’nden Emir Kılıçarslan ile Ankara Bölgesi’nden Şükrü Mert yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Kayseri Bölgesi’nden Cem Eray Eşmekaya olacak.

BALIKESİR MAÇI’NDA GÖKÇEN DÜDÜK ÇALACAK


23 Elazığ FK’nın ise TFF 3. Lig 4. Grup’un 4. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi’nden C klasman hakemi Oğuzhan Gökçen yönetecek. Gökçen’in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Uğur Aydoğdu ile Ahmet Şen yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine İstanbul bölgesinden Berkay Urlu görevlendirildi. 1 Ekim Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan maç Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol