Öne Çıkanlar Sözlerini Misliyle Kendisine İade Ediyoruz Merhum Necmettin Erbakan Dualarla Anıldı Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı Arasında F.Üden 8 İsim Çalışmaları Yerinde İnceledi elazığsondakikahaber

Bu haber kez okundu.

Milli Maç Basın Akreditasyon Başvuruları Başladı

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Elazığ; 26 Eylül’de tarihi bir güne ev sahipliği yapacak. Türkiye Kadın A Milli futbol takımımız, UEFA kadınlar uluslar ligindeki 2. Maçını Elazığ’da oynayacak.

Elazığ Atatürk stadyumundaki tarihi maç saat 19:00’da başlayacak.

Bu doğrultuda Türkiye futbol federasyonu, Akreditasyon işlemleri için çalışmaları başlattı.

Bilindiği üzere Futbol ve Basketbol müsabakalarında Basın mensuplarının akreditasyon işlemleri Türkiye spor yazarları derneği öncülüğünde yapılıyor.

Bu nedenle 26 Eylül 2023 Salı günü Elazığ Atatürk stadyumunda oynanacak Türkiye-Litvanya müsabakasını takip edecek basın mensupları, Türkiye spor yazarları Derneği üzerinden Akreditasyon işlemlerini yaptırabilecekler.

Milli müsabakayı takip etmek isteyen basın mensuplarının Ad-soyad, TC Kimlik no, kurumu ve görevi ile birlikte Doğum tarihlerini de ay-gün-yıl olmak kaydıyla TSYD Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç’a iletmeleri gerekiyor.

Basın mensuplarının Türkiye Spor Yazarları Derneği Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç’a Pazar gününe kadar yapacakları Akreditasyon başvuruları, TSYD Genel merkezi tarafından uygun görülüp onaylandığı takdirde Akreditasyon işlemleri tamamlanmış olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol