Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Motofest Başlıyor

Türkiye ve Dünya’dan 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak olan Elazığ Ağın Motofest, bölgede yapılacak olan 2. ve en kapsamlı festival olma özelliğini taşıyor. 17-20 Ağustos düzenlenecek Festivale sayılı günler kaldı. 4 gün boyunca pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenecek konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinliklerine yoğun katılım bekleniyor.

Doğal çam ağaçları ve Keban Baraj Gölü’nün eşlik ettiği yaklaşık 57 dönümlük yarımadada kamp ve karavan alanlarından ücretsiz şekilde yararlanılacak.

Her günü dolu dolu ve eğlenceli geçecek olan Elazığ Ağın Motofest doğa sporları, temel motosiklet eğitimleri, motosiklet ve çeşitli araç tanıtımlarının yanı sıra, çocuklara ayrı; gençlere ayrı özellikte eğlence ve eğitimler sunacak.

Düzenlenecek etkinlikte Cengiz Yurtseven, Mehmet Demirbağ, İlteriş Kağan Gürtaş, Gökhan Taş, El-Aziz Derneği kürsü Başı ekibi, Aygün Çam, Emrah Güllü ve Murat Korkmaz sahne alacak. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol