Öne Çıkanlar ziyaret Elazığ Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Bu haber kez okundu.

MÜSİAD'dan Gazetemize Methiyeler!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, gazetemizi ziyaret ederek Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk ile Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ile bir süre sohbet etti.

GÜRKAN: GÜNIŞIĞI GAZETESİ'Nİ SEVİYORUZ HEM ÖNEMSİYORUZ

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan ve gazetelerimizin yayın politikasından övgüyle bahseden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, "Elazığ MÜSİAD Şubesi olarak gazetenizi ziyaret edip, yeni iş yerinizi hayırlı etmek istedik. Bu sıcak karşılamadan dolayı Nafiz hocama teşekkür ediyoruz. Günışığı Gazetesi'ni seviyoruz hem önemsiyoruz. Neden önemsiyoruz? Şehrin gelişmesiyle ilgili, şehrin sorunlarının çözülmesi için   doğru, dürüst, cesaretle ortaya koyan önemli bir gazete.Biz de Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetelerimizi tebrik ediyoruz. Yazarlarını, çalışanlarını kutluyoruz."dedi.

NAFİZ HOCAMLA BİRLİKTE BAZI SORUNLARI İSTİŞARE EDİYORUZ

Medyanın önemine vurgu yapan Başkan Gürkan, "Medya şehrimiz için çok önemli. Bu şehrin birçok sorunları var. Sorunlarının çözülmesi konusunda eğer doğru söylemlerimiz, olmazsa bu şehri geliştiremeyiz, kalkındıramayız. Dolayısıyla biz doğruları söylemezsek kötülerin hâkim olmasını engelleyemeyiz. Günışığı Gazetesi'nden de bu cesaretli, doğru, dürüst duruşundan sorunları doğru tespit etmesinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de MÜSİAD olarak bu şehrin sorunlarının çözülmesi konusunda Nafiz Hocamla birlikte bazı sorunları istişare ediyoruz. Bu sorunların giderilmesiyle ilgili şehrin birleşimi dayanışması, kaynaşmasıyla ilgili şehrin gelişimleriyle ilgili. İnşallah birbirimize destek vererek bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz." diye konuştu.

BAŞKAN KOCA: MÜSİAD'I YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ise , MÜSİAD'ın Elazığ'ın gelişmesi ve kalkınması için büyük çaba sarf ettikleri söyleyerek, "Ben de değerli MÜSİAD Başkanımız Sayın Gürkan'a, yönetim kuruluyla birlikte yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımın Elazığ ekonomisi ve Elazığ'ın diğer sektörlerdeki gelişimi için yönetim ve MÜSİAD olarak sarf ettikleri gayret ve çabaları biliyoruz. Az önce sohbetimizde şehrin mevcut durumundan olumsuz durumundan kurtulması için yeni bir projeyle yola çıkacaklarını ifade ettiler. Hem gazete olarak hem şahsen Sayın Başkanıma destek sözü verdik. Şehirde bir ortak akıl platformu kurup başkanlığını Sayın Vali'nin yaptığı siyasi mekanizmanın ve STK'ların da içerisinde olduğu bir platform. Bunu gönülden ve yürekten destekliyoruz. Her türlü de yanlarında olacağımızı ifade ediyorum." İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol