Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler Gsb Yurtlarına Yerleşmeye Başladı

Geçici olarak Elazığ’da bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirilen 5000’i aşkın depremzede aile 31 Temmuz tarihine kadar yurtlarda misafir edildi.

Barınma problemi çözülen depremzedelerin yeni yuvalarına yerleşmesi üzerine yurtların bakım ve onarımı yapılarak öğrencilere hazır hale getirildi.

2023- 2024 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması ile birlikte öğrenciler Elazığ’a gelerek yurtlarına yerleşmeye başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi personelleri, öğrencileri otogarda ve havalimanında yöresel ikramlar ile karşılıyor. Aynı zamanda öğrencilerin ağır valizlerinin taşınmasında yardımcı olarak yurtlarını rahatlıkla bulabilmeleri için eşlik ediyorlar.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “ İlk defa Elazığ’a gelen öğrencilerimizi başta yurtlarını konum olarak bulabilmesi için aynı zamanda çok ağır valizlerinin taşınmasında ve bir sıcak karşılama ölçüsünde bu öğrencilerimizi otogar ve havalimanlarında yöresel ikramlar ile karşılıyoruz.

Aynı zamanda öğrencilerimizin beslenme barınma dışında yurtlarda çok verimli vakit geçirebilmeleri için genç ofislerimizi, yazlık ve kışlık bahçelerimizin restoresini yaptık.

Emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Elazığ’a gelen öğrencilerin çok şanslı olduğunu ifade etmek istiyorum. Elazığ’ımızın çok güzel tarihiyle birlikte sosyal faaliyetlerini de icra ederek sosyal faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Yurtlara getirdiğimiz öğrencilerimiz, başta yurt çalışanlarımız hem velilerimizi hem de öğrencilerimizi karşıladıktan sonra odalarına yerleştiriyorlar. GSB Elazığ yurtlarının hem çok konforlu hem de bir ev ortamında olduğunu ifade edebilirim. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol