Öne Çıkanlar DEPREM komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ 23 Nisanda çocukları ağırladı. Elazığda

Bu haber kez okundu.

Otobüs Şoförlerine Trafik Uyarısı

HABER: DİLEK YILDIRIM

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından otobüs şoförlerine yönelik bilgilendirme ve uyarılar yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kazaların ve can kayıplarının önlenmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde sürücülere, kavşaklara yaklaşırken hızlarını düşürmeleri, trafik ışık ve levhalarına uymaları, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaları, hız ihlali yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, Kazaların ve Can Kayıplarının önlenmesine yönelik,  Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsler ve şoförlerin üzerinde denetlemeler yapılarak; Sürücülerin, kavşaklara yaklaşırken hızlarını düşürmeleri, Trafik ışık ve levhalarına uymaları, Şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaları,  Hız ihlali yapmamaları, Yolcuların emniyet kemeri takmaları, konusunda gerekli bilgilendirmeler ve uyarılar yapılmıştır.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol