Öne Çıkanlar google ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ a ya BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

Öztekkeli : "Sorunların Takipcisiyiz"

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı  ziyaret etti.  

ÖZTEKKELİ: "YAŞANAN SORUNLAR ÇÖZÜLECEKTİR"

Ziyarette Kuzova ve diğer bölgelerde yaşanan sulama problemlerinin çözümleri için yakın takipçisi olduklarını aktaran Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli; "Bizim aldığımız teknik bilgilere göre, Kuzova bölgesinde 6 tane motorun tamir edildiği, teknik olarak elamanların o bölgede olması 1. Etaba, suyun verilmesi, tarım arazilerimizin sulandığını ve 2 tane GES projesinin, devam ettiğini, Mevcut Milletvekillerimize ilettik, bu projeler devam ediyor, diğer kalan bölgelerinde çözüm noktasına ulaşacağını söylediler. Bizde tabiki bu sorunların yakın takipçisiyiz. İnşallah mevcut vekillerimiz bütün etapların sorunlarını çözecekler" dedi.

KOCA: "STK PLATFORMU ŞEHRİN PROBLEMLERİ İÇİN BÜYÜK BİR GÜÇTÜR"

STM"ların büyük güç olduğunu ve bu gücün farkında olarak hareket edildiği takdirde ilin bir çok probleminin çözüleceğine inandıklarına vurgu yapan M.Nafiz Koca; "Bugün Elazığ STK Platformu heyetini ve Dönem Sözcüsü Heybet Öztekkeli, gazetemizde ağırladık. Bizler STK'lıları önemsiyoruz, STK platformunun farklı bir anlamı bizde var, çünkü STK'nın cem edildiği bir organizasyon olarak büyük bir güçtür ve bu gücün farkında olarak hareket edilirse, Elazığ'daki bir çok probleminin çözüleceğine inanıyorum, Elazığ büyük bir depremden çıktı, şehrin kentsel dönüşüm problemi var, bunun yanında tarımsal ve ticari olarak bir çok sorunlar var bunun ile alakalıda aksiyon, almanızı Elazığlı bir basın mensubu olarak ben istirham ediyorum, böyle bir adımın atılması ilimize faydalar getirecektir." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol