Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Pertek Köprüsü Muamması

  HABER: GÜLÇİN TURGUT 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sunduğu Gündem Programı’nda Pertek Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, projenin ihale safhasına gelmesinin yeni bir gelişme olmadığını, geçmiş dönem Ak Parti Milletvekillerinin gayretleriyle gelindiğini belirterek yeni bir gelişmenin olmadığını söyledi…

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat’ta katıldığı gündem programında Pertek Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın sunduğu ‘Gündem’ Programı’nda Pertek Köprüsü ile ilgili gelen sorulara cevap verdi.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, projenin yıl sonu itibariyle ihalesine çıkılacağını açıklarken, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm komisyonunda Elazığ’ı  temsilen tek milletvekili olduğunu söyleyen Işıkver, “Bakanlıklara kolayca gidecek vekil benim. “ dedi

AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRMİŞLERDİ

AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları geçtiğimiz ay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek kentin ulaşım ağları ile ilgili bir görüşme gerçekleştirmişlerdi.

‘HAYIRLI OLSUN’ BAŞLIKLI BİR AÇIKLAMA YAYINLANMIŞTI

Bakan Uraloğlu ile gerçekleştirilen görüşme sonrası AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol KeleşEjder Açıkkapı ve M. Rıdvan Nazırlı’nın ortak imzası ile ‘Hayırlı Olsun’ başlıklı bir açıklama yayınlanmıştı.

“YIL SONU İTİBARİYLE PROJE İHALESİNE ÇIKILACAKTIR” DENİLMİŞTİ.

"Hayırlı Olsun" başlığıyla yayınlanan açıklamada yıllardır bölgede yapımı konuşulan ve yapılmadığı için hem Elazığlı hem de Tuncelili vatandaşların tepkisini çeken Pertek Köprüsü ile ilgili olarak; “Pertek Köprüsü için alternatif güzergahlar netleştirilmiş olup, ihale hazırlıklarına başlanmış, yıl sonu itibariyle proje ihalesine çıkılacaktır” denilmişti.

BAKANLIKLARA KOLAYCA GİDECEK VEKİL BENİM

Milletvekili Işıkver ise konuya ilişkin, “Bu şehirde Ulaştırma Bakanlığı ile ilgili konuşacak ilk kişi benim çünkü Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm komisyonunda bu şehri temsilen tek milletvekili benim. Bu bakanlıklara kolayca gidecek vekil benim.” dedi.

“HİÇBİR GELİŞME YOK”

Geçmiş dönem Ak Parti milletvekillerinin çalışmalarıyla ihale safhasına gelindiğini söyleyen Milletvekili Işıkver, “ Bizim AK Partili Milletvekilerimiz dediler ki müjde ‘Pertek Köprüsü sene sonu ihaleye çıkıyor’. Bu safhaya zaten geçmiş dönem Ak Parti Milletvekillerinin gayretleri ile gelindi. Geçen dönem MHP Milletvekili yoktu; Zülfü beyin, Metin beyin, Tolga beyin, Sermin Hanımın gayretleri ile burada bir güzergah seçimi safhasına getirildi. “ şeklinde konuştu.

BASIN YANLIŞ BİR OKUMA YAPMIŞ OLABİLİR

Projenin ihale çıkmasının yeni bir gelişme olmadığını dile getiren Milletvekili Işıkver, “Sondajlar yapıldı. Sanki yeni bir gelişmeymiş gibi bu proje ihalesi çıkılacak… Pertek Köprüsü ile ilgili hemşehrilerimiz kızmasınlar şuan için hiçbir gelişme yoktur. Bu konu ile ilgili müjde falan belki basın yanlış bir okuma yapmış olabilir. Burada milletvekillerimizi de suçlamak istemiyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol