Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ Bursa Yıldırımspor BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Recep Alyamaç; "Acil Kentsel Dönüşüme İhtiyaç Var!"

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Mevcut siyasetçilerin Elazığ sorunlarının çözümüne odaklanması gerektiğini ve biran önce bazı soruların cevabının verilmesi gerektiğini vurgulayarak; masayı kırarak veya ortadan ikiye bölmekle bu işlerin olmayacağını dile getirdi…

Milliyetçi Hareket’in tanınan isimlerinden "Komando Recep" lakabıyla tanınan iş adamı Recep Alyamaç, Elazığlı İş Adamı Atilla Özbey ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mimar Turan Karadağ, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Recep Alyamaç ziyarette Elazığ’ın siyaseti ve gündemi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

“GÜNÜMÜZ BASINI GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMİYOR”

Recep Alyamaç,  eski dönem basınını ve şimdiki dönem basının aynı olmadığını ve görevlerini yerine getirmediğini söyleyerek; “Gündem ile ilgili öncelikle günümüz basınını eleştirmek istiyorum, eskiden basında bir cesaret vardı, bir cesurluk vardı haksızlık karşısında dilsiz şeytanlık yapmak gibi basının bir kuralı yoktur. Basının görevi halkı temsil etmektir halkı dinleyip yaşanan sorunları dile getirmektir.  Fakat son 20 yıldır basın, çok rehabilite oldu, çok farklılaştı, basın üzerine düşen görevleri bana göre yerine getirmiyor. Nedenlerini de ben basın mensuplarına bırakıyorum.”ifadelerini kullandı.

NAFİZ KOCA, KEZZAP ÇANAĞINDA BİR ORKİDE GİBİ DİK DURUYOR

“Fakat ben Nafiz Koca’yı  bu eleştirilerimin dışında tutuyorum”diyen Alyamaç; Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca’dan övgü dolu sözlerle bahsederek; “Çünkü günümüzde ki bu yozluğun içerisinde kezzap çanağında bir orkide gibi dik duruyor cesur bir gazetecidir kendisini çok tebrik ediyorum” dedi.

“ELAZIĞ’DA ACİL  KENTSEL DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VARDIR”

Elazığ’ın acil kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu ve mevcut siyasetçilerin biran önce bu duruma bir çözüm bulması gerektiğini aktaran Alyamaç; “Ben bir Türk Milliyetçisiyim, Bizim zamanımızda siyaset ya siyahtı ya da beyazdı ama gri değildi. Şimdi ise öyle değil insanlar önde cami arkada kilise olmuş. Ama Elazığ için şunu söylemek istiyorum Elazığ’da acil bir kentsel dönüşüme ihtiyaç vardır. Elazığ’ın bütün sokaklarında ağır hasarlı binalar var ve halende yerinde duruyor. Bu binaların akıbeti ne olacak kimse bunları dile getirmiyor, ama sözüm ona yeri gelince insanlar masa kırıyor, masayı ortadan ikiye bölüyor, ama bir yaptırımda göremiyoruz bunlar sözle de olunmaz” dedi.

“ELAZIĞ’IN SORUNLARI GÜNDEME GETİRİLMİYOR”

Elazığ’ın Tanınmış siyasetçilerinden, Recep Alyamaç, Mevcut siyasetçilerin Elazığ sorunlarının çözümüne odaklanması gerektiğini ve biran önce bazı soruların cevabının verilmesi gerektiğini vurgulayarak; “Elazığ’ın Mevcut siyasetçileri, kamera karşısına geçip tarım ve kredi müjdesi vermesinler tek işleri bu değil, yaşanan sorunların çözümüne odaklanmaları lazım, şimdi soruyorum, Elazığ’da Kentsel dönüşüm olacak mı olmayacak mı? bunun cevabının verilmesi lazım, ama Elazığ’ın gündemin de  bu sorunlar dile getirilmiyor, üzüldüğüm noktada bu Elazığ basını bu konuda duyarsız kalıyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol