Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Bu haber kez okundu.

Saçlara Fısıldayan Adam Orhan Demiray

Elazığ’da saç ekimi denildiğinde akla gelen ilk isim olan Orhan Demiray,  Avrupa standartlarının üstündeki hizmet kalitesiyle mucize dokunuşlara imza atıyor.

Saç ekiminde uyguladığı son tekniklerle, saç ekimi yapan vatandaşların korkulu rüyası olan, ağrıyı yok eden Demiray ortaya koydukları ağrısız  ekim   tekniği ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Saç ekimi yapan vatandaşların saçlara fısıldayan adam olarak nitelendirdiği Demiray saçsızlık sorunu çeken bütün herkese çözüm sunuyor.

“Ağrısız Saç Ekimi Yapıyoruz”

 Saç ekim uzmanı Orhan Demiray  bilinenin aksine sadece erkeklerin değil kadınların da saç ektirdiğini dile getirdi. Demiray, “Saç ekimi hem kadınlar hem de erkekler tarafından talep gören cerrahi prosedürler arasında yer alıyor.

Her cerrahi prosedür gibi, anestezi gerekliliği içeren operasyon, iğne korkusu bulunan kişiler için korkutucu görünebiliyor. 

Ancak uygulamaya başladığımız teknikler ile  ağrısız saç ekimi yapıyoruz.

FUE, DHI ve Perkütan saç ekimleri olmak üzere günümüzde aktif olarak uygulanan her saç ekimi metodunda uygulanabilen ağrısız acısız anestezi yöntemini, saç ekimi sırasında çok daha konforlu olmayı tercih eden tüm hastalarımıza uyguluyoruz.

Her geçen gün biraz daha ilerleyen teknoloji, hayatımızın her alanında karşılaşabileceğimiz zorlukları önlemeye devam ediyor.

Sağlık sektörü de bu gelişime ayak uydurarak çeşitli teknolojik yenilikler ile birçok operasyonun daha kolay hale gelmesini sağlıyor.

Ağrısız saç ekimi yapılmasını mümkün kılan teknoloji, özellikle iğne korkusu olan hastaların çekimserliğini ortadan kaldırma konusunda büyük rol üstleniyor. ”dedi.

“Olmazsa Olmazımız Hasta Konforudur”

Olmazsa olmazlarının hasta konforu olduğunu vurgulayan Demiray, “Tüm cerrahi operasyonlarda olduğu gibi saç ekiminde de anestezi, hastanın konforlu bir operasyon süreci yaşaması açısından en önemli hususlardan biridir.

Bizim olmazsa olmazımız da hasta konforudur.

Saç ekimi işlemlerinde hem donör alana hem de saç köklerinin yerleştirileceği alana anestezi uygulanmaktadır.

Bu nedenle işlem yapılan alanların büyüklüğü düşünüldüğünde anestezinin gerekliliği ve önemi yadsınamaz bir gerçektir.

Saç ekimlerinde kullanılan anestezi türü lokal anestezidir.

Enjeksiyon yöntemi ile uygulanan saç ekiminde lokal anestezi aşaması, artık kalem şeklindeki ağrısız anestezi cihazı ile iğne kullanılmadan gerçekleştiriyoruz.  

Özel acısız anestezi cihazı, içerisine yerleştirilen anestetik maddeyi püskürtme yöntemi ile uygulayarak ilacın cilt altına nüfuz etmesini sağlıyor.

İğne fobisi olan hastaların daha konforlu ve hem psikolojik hem de fiziksel olarak daha rahat bir operasyon geçirmeleri amacı ile tasarlanan cihaz, her saç ekimi tekniğinde ve ağrısız bir operasyon geçirmek isteyen her hasta üzerinde kullanılabiliyor.” ifadelerini kullandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol