Öne Çıkanlar yerelhaber elazığ haber elazığhaber elazığhaber23 elazığsonhaber

Bu haber kez okundu.

Seçim Çalışmaları Başladı: Chp Elazığ İl Örgütü Önemli Bir Rapor Hazırlıyor

HABER: HATİCE CAN

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’da önemli bir başarıya imza atan ve 70 binden fazla oy alarak Meclis’e 1 vekil yollayan CHP Elazığ İl Örgütü, yerel seçim çalışmalarına start verdi.

Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere hazırlanıyor. 14 Mayıs’ta Elazığ’da 70 binden fazla oy alarak bir önceki dönemde alınan oyları iki katına çıkaran CHP, yerel seçimler için de hiç ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

DURAN; “HAZIRLANACAK RAPOR GENEL MERKEZE SUNULACAK”

CHP Elazığ İl Örgütü, Başkan Av. Coşkun Çağlar Duran öncülüğünde ilçe, köy ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretler esnasında halkın beklentileri, talepleri ve sorunları her detayına kadar not ediliyor. Başkan Duran, ziyaretlerin tamamlanmasıyla birlikte bir rapor hazırlanacağını ve bu raporun genel merkeze sunulacağını söyledi. Başkan Duran açıklamasında: “Genel seçimlerin ardından hiç ara vermeden yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Yerel seçimlerde de iddialıyız. İlçe, köy ve mahallelerimizin tamamını gezeceğiz. Bize iletilen her sorunu ve her talebi birer birer not alacağız. Bu notlar detaylı bir rapora dönüşecek ve genel merkezimize sunulacak. Seçime her zaman olduğu gibi halkın beklentilerini bilen ve bunlara çözüm önerisi getiren bir yapıyla gireceğiz. Tüm örgütümüze başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol