Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Suçlular Polisten Kaçamadı

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliğince, Elazığ merkez’de son dönemde meydana gelen ateşli silahla olaylarına karşı çalışma yapıldı. Yapılan araştırma ve inceleme sonucu 3 şahıs tutuklandı.

POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDILAR

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Elâzığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliğince, organize suçlara yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında; Doğukent, Mustafapaşa ve Rüstempaşa Mahallelerinde son dönemde meydana gelen Ateşli Silahla Kasten Yaralama-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması-Mala Zarar Verme, Tehdit olaylarına karışan, eylemsel birlikteliği bulunan ve mütemadiyen suç işleme eğiliminde bulunan olayları ile ilgili araştırma ve inceleme gerçekleştirildi.

5 ŞAHISTAN 3’Ü TUTUKLANDI

Yapılan araştırma ve inceleme sonucu şüpheli 5 şahıs tespit edilerek yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 5 şahıstan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol