Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor aday Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bu haber kez okundu.

“Takımlara Ne kazandıracak, göreceğiz!”

TFF Başkanlığına aday olan ancak seçime girmeyen Prof.Dr. Sebahattin Devecioğlu, TFF’nin Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizdeki müsabaka yapısının gözden geçirilmesi ve geliştirilmesi ile alakalı olarak Hollanda merkezli Hypercube firması ile beş aylık bir sözleşme imzasının ne getireceğini hep birlikte göreceklerini belirtti.

Prof.Dr. Sebahattin Devecioğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Avrupa'daki ligler için müsabakalar tasarlayan Hollandalı danışmanlık şirketi Hypercube'ün uzmanlığına başvurmasının ardından Türkiye'deki yerel futbol müsabakalarının yapısal bir revizyon geçirebileceği iddia ediliyor.

Hypercube, Türkiye'deki futbol ligi yapısının tüm formatını değerlendirmek üzere TFF tarafından beş aylık bir sözleşme ile görevlendirildi. Sözleşme, 20 takımlı Türkiye Süper Ligi, 19 takımlı TFF Birinci Ligi, iki grupta 38 takımdan oluşan TFF 2. Lig ve üç grupta 53 takımdan oluşan TFF 3. Lig'in yanı sıra Türkiye Kupası'nı da kapsıyor.” SPOR MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol