Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesi Öğrencilerine Afetlerde Korunma Bilinci Eğitimi Verildi

Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen programa; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sevda KORKMAZ, Prof. Dr. Ahmet KAVAKLI, öğretim üyeleri, öğrenciler ile dekanlık personeli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, Tıp Fakültesi olarak öğrencilerin daha bilinçli yetişmesini sağlamak amacıyla birçok kurumla ortak programlar yaptıklarını belirterek, son zamanlarda ülkemizde meydana gelen depremler sonrası depremden nasıl korunuruz, nasıl daha bilinçli hareket ederiz konularında Kızılay Elazığ Afet Müdahale Merkezi müdürlüğü ile ortak bir eğitim programı düzenlediklerini söyledi.

Programda Türk Kızılay Elazığ Afet Müdahale Merkezi Bölge Müdürlüğü uzman ekipleri tarafından Tıp Fakültesi öğrencilerine afetlerden korunma bilinci eğitimi sunumu yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol