Öne Çıkanlar SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk Elazığ

Bu haber kez okundu.

Valilik Kupası sahibini bulacak

HABER: İREM KARAKAYA

Elazığ At Yarışları’nda 2022- 2023 Yarış Sezonu’nun 15. Koşusu 12 Temmuz Çarşamba günü Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilecek ve Valilik Kupası Koşusu düzenlenecek.

Çarşamba günleri koşulan Elazığ At Yarışları’nda Sezon’un 15. Yarış gününde programda 9 koşu yer alırken, 115safkan start alacak. Elazığ At Yarışları’nda Sezon’un 15. Yarış Günü’nde Valilik Kupası Koşusu yapılacak. Saat 17:15’de start alacak olan yarışlarda Valilik Kupası Koşusu’nun ise saat 20:00’de koşulacağı öğrenildi. Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleştirilecek olan koşuya Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın yanı sıra üst düzey protokolün katılması bekleniyor. Bugün saat 18:30’da başlayacak Altılı Ganyan Yarışları’nda kazanan at sahiplerine 1 Milyon 200 Bin TL Yarış İkramiyesi ve Yetiştiricilik Primi dağıtılacak…

*DEMİRÇELİK; “YARIŞSEVERLERİ BEKLİYORUZ”

Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammed Demirçelik, yarış severleri Hipodroma davet ederek; “Elazığ vatandaşlarımızı hem at yarışlarını izlemeye hem de aileleri ile birlikte farklı sosyal alanlarımızda hoşça vakit geçirmeye davet ediyorum. Artık yaz aylarına girildi ve havalar da müsait.  Yarışların heyecanını birlikte yaşayalım.” dedi.

23

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol