Öne Çıkanlar yerelhaber elazığ haber elazığhaber elazığhaber23 elazığsonhaber

Bu haber kez okundu.

Yazıkonak, Yeni Belediye Binasına Kavuşuyor

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’nın yoğun çaba ve girişimleri sonucunda beldeye kazandırılacak olan yeni belediye hizmet binasının temeli atıldı.

Hem hizmet hem de sosyal belediyecilik anlayışıyla son 4 yılda Yazıkonak Beldesine birçok önemli proje kazandıran Hatif Çadırcı’nın girişimleriyle bir proje daha somutluk kazandı. Beldeye kazandırılacak olan yeni belediye binasının temeli ihale sürecinin tamamlanmasının hemen ardından atıldı. Projenin kısa bir süre sonra tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermesi bekleniyor.

BELEDİYENİN ÖZ KAYNAKLARIYLA YAPILIYOR

Türkiye’nin kredi kullanmayan tek belediyesi olan Yazıkonak yine kredi kullanmadan denk bütçe üzeri öz kaynaklarıyla önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yeni belediye hizmet binasının temelinin atıldığını duyuran Başkan Çadırcı, projenin kredi kullanmadan yapıldığını vurgulayarak; “Herhangi bir kredi kullanmadan, tamamen denk bütçe üzeri kendi öz kaynaklarımızla beldemize yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyoruz. İhale sürecimizi kısa bir süre içerisinde tamamladık ve yine çok kısa bir sürede temelimizi atarak yapım çalışmalarına başladık. İnşallah aynı hızla projemizi tamamlayacağız ve vatandaşlarımıza daha modern daha rahat hizmet alabilecekleri bir idare binası kazandırmış olacağız. Projemizin beldemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol