Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor aday Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bu haber kez okundu.

“Yeni Müjdeler de Yolda!”

  Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, AK Partinin seçim vaatleri arasında yer alan üniversite öğrencilerine yönelik 10 GB internet ve cep telefonu desteği ile evlenecek gençlere kredi desteği hususunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin bugüne kadar meydanlarda verdiği tüm sözleri tuttuğu gibi gençlere yönelik verilen ücretsiz internet ve cep telefonu desteği sözünü de tutacağını vurgulayan Açıkkapı, “Konuyla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız kısa süre önce açıklama yaptı. Partimizin seçim vaatleri arasında yer alan üniversite öğrencilerine yönelik destekler bir bir hayata geçiyor, geçecek. Üniversite öğrencilerimizin ücretsiz internet ve vergisiz cep telefonuyla ilgili önümüzdeki hafta detaylar da belli olacak inşallah. Liderimizi ve bizleri tüm zorluklara rağmen yarı yolda bırakmayan, geleceğimizin teminatı kıymetli evlatlarımıza yönelik yeni müjdeler de gelecektir Allah’ın izniyle” diye konuştu.

* EVLENECEK GENÇLERE UYGUN ŞARTLARDA KREDİ VERİLECEK.

Aile ve Gençlik Bankası ile Gençlere Evlilik Kredisi Desteği Yine AK Partinin seçim vaatleri arasında yer alan Aile ve Gençlik Bankası hususundaki soruya da yanıt veren Açıkkapı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda çalışmaların başladığını biliyoruz. Kısa süre içerisinde hayata geçecek Aile ve Gençlik Bankası projesi ile evlenecek gençlere uygun şartlarda kredi verilecek. Aile yapımızın korunmasında ve istikbal adına verilen bu projenin hayata geçmesi çok önemli. Umuyoruz ki, kısa süre içerisinde liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, bu konuda da müjdeli haberi kamuoyu ile paylaşacaktır.” diye konuştu.

TÜRKİYE YÜZYILINI BALTALAMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

 Enflasyon Canavarı ve Fırsatçılarla Mücadele Sürecek Hayat pahalılığı ile ilgili basın mensuplarından gelen soruya da yanıt veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, “Biliyorsunuz, Petrol ve döviz fiyatlarına gerekçe gösterilerek zamlar yapılıyor. Fiyatlar yükseldiğinde neredeyse her ürüne fahiş zam geliyor. Ama fiyatlar düştüğünde indirim yapılmıyor. Etiketler ve ilanlarda izahı yapılmayacak artışlar görüyoruz. Cumhurbaşkanımız da son kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada bu duruma dikkat çekmiş, enflasyon canavarı ve fırsatçılarla mücadele noktasında gerekli tüm adımların atılacağını vurgulamıştı. Milletimizi karamsarlığa sürüklemeye çalışan, azmini kırmak isteyenlerle var gücümüzle mücadeleyi sürdürecek, Türkiye yüzyılını baltalamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz Allah’ın izniyle.” dedi. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol