Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM yenıufuk yeniufuk gazetesi teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

2020-2021 SEZONU BÖLGESEL AMATÖR LİG MÜSABAKALARI YENİ BİR STATÜ VE YENİ BİR GRUPLANDIRMA İLE HAZİRAN AYININ İLK HAFTASINDA BAŞLAYACAK

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Gür, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Daha önce Nisan ayında başlayacağı açıklanan ancak  Covid 19 ile mücadele kapsamında ertelenen Bölgesel Amatör Ligin yapılan değerlendirme sonucunda, yeni bir statü ve gruplandırma yapılarak Haziran ayının ilk haftasında başlatılmasına karar verildiğini belirtti.

Alınan karar kapsamında BAL’a katılma hakkı bulunan kulüplerden lige katılıp katılmayacakları konusunda yazılı beyanlarının da  alınacağını belirten EASKF genel başkanı Gür, “Alınacak olan beyana göre gruplandırma yapılacak ve hızlandırılmış bir şekilde lig oynatılacak. Ancak bu yıl BAL’a katılmayacak olan kulüplerin hakları ise saklı tutulmak kaydıyla 2021-2022 sezonunda lige katılmaları sağlanacaktır” açıklamasını yaptı.

Resmi olarak alınan kararın 11 Mayıs 2021 tarihinde BAL’da mücadele edecek 266 takıma tebliğ edileceğini belirten EASF genel başkanı Mustafa Gür, Kulüplerin lige katılıp- katılmayacakları konusundaki kararlarını en geç 21 Mayıs 2021 tarihi mesai bitimine kadar mutlaka TFF’ye bildirmeleri gerektiğini ifade etti.

Lige katılım sayısına göre yeniden bir gruplandırma yapılacağı ve yeni bir statüye göre ligin sıkıştırılmış program ile oynatılacağını belirten Mustafa Gür, “BAL Liginin, BAL’da mücadele verecek olan takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” temennisinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol