Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Gakgo’dan Gidenlere Teşekkür!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

TFF 3. Lig’de mücadele eden Elazığspor, takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan ile yollarını ayırdı. Bordo-Beyazlı kulüp Erdoğan için bir veda mesajı yayımladı.

“Yolun Açık Olsun Yiğitcan Gakgo” başlığıyla yayımlanan mesajda; “4,5 sezon boyunca ay yıldızlı çayda çıra armalı formamızı 88 kez terleten, takımımıza ağabeylik yaparak büyük fedakarlıklar gösteren takım kaptanımız Yiğitcan Erdoğan’ın sözleşmesi sona ermiştir. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı kaptanımız Yiğitcan Erdoğan’a teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz” denildi.

Teşekkürler Zeki, Teşekkürler Emre, Teşekkürler İsmet!

1.5 sezon boyunca formamızı terletip, 2021-22 sezonunda ligde kalmamızda büyük emekleri olan futbolcularımız Zeki Korkmaz, Emre Akgün ve Hakkı İsmet Şimşek’in sözleşmeleri sona ermiştir.

Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı Zeki Korkmaz’a, Emre Akgün’e ve Hakkı İsmet Şimşek’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol