Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

“Ülke Futboluna Katkı Sağlayacağız”

HABERSPOR MERKEZİ

Dsispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Büyükkaya, görev süreleri içinde hem sahada terinin son damlasına kadar futbol ahlakı ile mücadele verecek bir takım hem de Türk Futboluna katkı sağlayacak çalışmalar yapacaklarını belirtti.

DSİSpor Genel Kurulunda göreve seçilen yeni yönetim kurulunun Başkanı Mazlum Büyükkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi.

* OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURUL SONUCUNDA YENİ YÖNETİMİMİZ BELİRLENMİŞTİR.”

“ Elazığ DSİ Spor Kulübü, yeni Yönetim Kurulu üyelerini bugün itibariyle belirlemiştir. Öncelikle 6 Şubat 2023 tarihinde Maraş merkezli meydana gelen ve içinde ilimizin de bulunduğu 11 ilin etkilendiği 2 büyük depremde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Bilindiği üzere bu büyük depremlerden dolayı ülkemizde amatör ve profesyonel spor müsabakaları belli bir müddet durdurulmuştur. Depremden etkilenen kulüplerimiz liglerden çekilmek zorunda kalmıştır. Biz de Elazığ DSİ Spor Kulübü olarak müsabakalara devam edemeyen kulüplerden maalesef biriyiz. Bilindiği üzere bu sezon amatör spor müsabakaları ilimizde tekrar oynanmaya başlanacaktır. Bu sebeple kulübümüz toplanmış ve 2023-2024 Elazığ 1. Amatör ligi öncesi olağan üstü genel kurul kararı almıştır. Yapılan olağan üstü genel kurul sonucunda yeni yönetimimiz belirlenmiştir.”

* ELAZIĞ VE ÜLKE FUTBOLUNA KATKI SAĞLAYACAK İŞLER YAPMANIN GAYESİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ.

“Buradan Siz değerli basın mensupları aracılığıyla eski kulüp başkanımız Sayın Veysel Memişoğlu başta olmak üzere tüm eski yönetim kurulu üyelerimize ve divan kurulu üyelerimize kulübümüze olan geçmişteki özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Tabi ki bu bir bayrak yarışı. Bayrak yarışını bugün itibariyle arkadaşlarımızdan devralmış bulunmaktayız. Elazığ DSİ Spor Kulübü, kökleri olan, yarım asra yaklaşan spor hafızasına futbol bilincine sahip Elazığ’ımızın güzide kulüplerinden bir tanesidir. Yeni yönetim kurulu olarak bu değerlerin gayet iyi farkındayız. Şanlı kulübümüze yakışan, saha da terinin son damlasına kadar efendilikle ve hakkıyla mücadele edecek, Elazığ ve ülke futboluna katkı sağlayacak işler yapmanın gayesi içerisinde olacağız. Elazığ DSİ Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına şimdiden tüm spor camiasına başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol